Balklänning Robe De Mariée Robe De Mariée Balklänning

Kachels

 
 
 
kachels_banner.jpg

Elektronische Petroleumkachel, INVERTER u kunt niet meer zonder

Eenvoudig in bediening, plaatsbesparend en mooi van vormgeving bezorgt de INVERTER in elke kamer in huis een uiterst zuinige en aangename warmte.
Tevens is de INVERTER zeer geschikt voor gebruik in de werkplaats/garage, voor de scheepvaart en we verkopen ze veel voor gebruik in de caravan.

De voordelen die het verschil maken:

  • Nieuwe technologie: vergassing op hoge temperatuur van de brandstof verhoogt het rendement van uw kachel. Zeer onderhoudsvriendelijk en zuinig in gebruik. Nieuwe generatie zonder brandmatje.
  • Elektronische thermostaat: 1: geen oververhitting mogelijk. 2: een veel lager verbruik in vergelijking met katoenkachels. 3: soepel regelbaar tot 75% van zijn capaciteit.
  • Absoluut veilig: de mantel van de kachel blijft steeds koud zodat brandwonden zich niet kunnen voordoen. Supplementair is er een kinderbeveiliging die uitsluit dat kinderhandjes ongewenst de kachel kunnen aansteken of doven.
  • Zuinigheid: Bij het instellen van de “Eco-Toets” zal uw INVERTER automatisch doven als de gewenste temperatuur bereikt is. Zodra de temperatuur daalt, zal de INVERTER automatisch opnieuw opstarten.
  • Eenvoudig in te stellen: U geeft het uur in waarop u de kachel wenst te starten en op het vooropgestelde tijdstip gaat uw kachel graadnauwkeurig de ideale temperatuur te bezorgen. Nooit meer koud bij het opstaan of als u thuiskomt. Geen nutteloos verbruik tijdens uw afwezigheid!
  • CO, 02 Detector: Alle INVERTER kachels zijn uitgerust met een CO (koolstofmonoxyde) en O2 (zuurstof) controlesysteem als ook een AIR SENSOR. Van zodra een slechte werking wordt vastgesteld, zal de kachel automatisch doven en geeft een foutcode op het scherm voor een snelle diagnose.
  • Geurloos systeem: De INVERTER beschikt over een actieve koolstoffilter die geur bij het aansteken en uitdoven neutraliseert.